Open Hiring vraagt lef van werkgevers om mensen die zeggen het werk te willen en kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen. Lef om situaties te omarmen waarin we niet alle antwoorden kennen. Het vraagt van werkgevers om op een innovatieve manier om te gaan met alle mogelijkheden die er zijn. Dit zijn de eerste werkgevers die hun deur volledig openzetten. Achter de coulissen zijn nog meer pilots in voorbereiding. Ook meedoen of interesse? Stuur dan een bericht via het contactformulier

“Open Hiring vraagt vertrouwen en lef van de werkgever, maar zeker ook van de medewerker.”

   

Wat in 2009 begon met een klein winkeltje in babyspullen in Goirle, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse keten van vier winkels en een uitgebreide webshop. Ruim 130 medewerkers telt MamaLoes inmiddels, en de groei is er nog lang niet uit.

Directeur Rob Jansen is klaar voor de start met Open Hiring. “Het is een innovatie waar we meer dan open voor staan”, zegt hij. Jansen wil als ‘rolmodel’ fungeren voor andere ondernemingen in zijn sector. Binnenkort opent Chain Logistics in Uden een vacaturewachtlijst voor productiepersoneel.