ECCO

Bij ECCO Leather in Dongen, vlakbij Tilburg, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. Wij voeren geen sollicitatiegesprek. Wij stellen geen vragen over je (werk)verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature. 

Het enige wat je moet doen is zelf even langskomen om je in te schrijven. Dat kan iedere werkdag bij de portier tussen 09.00 en 16.00 uur, op dit adres: Vierbundersweg 11 in Dongen. Je bent van harte welkom!

 Wie ben jij?

Jij kan staand werken. Je vindt het niet erg af en toe zware huiden te tillen (tot maximaal 15 kilo). Je vindt het leuk bij te dragen aan een mooi product. Je bent flexibel in je werktijden en je beschikt over eigen vervoer. Een zekere industriegeur schrikt jou niet af. 

Wij bieden jou
  • Een baan voor 20 of 40 uur per week.

  • Een startsalaris van €10,20 (18+).

  • Salaris elke week uitbetaald.

  • Vergoeding voor je reiskosten.

  • Een fulltime baan met vaste uren.

  • Uitzicht op een vast dienstverband.

  • Werken in dagdienst: maandag t/m donderdag van 06.00 uur tot 15.00 uur, en op vrijdag tot 14.00 uur.

Over ons

ECCO Leather is een familiebedrijf en de leverancier van leer van veel bekende modemerken. Als je bij ECCO Leather start, kom je te werken in de leerlooierij waar alle huiden verwerkt worden tot leer van hoge kwaliteit. Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de machines, het toevoeren van de huiden en het schoonmaken, snijden en drukken van het leer. Afwisselend, toch?! 

Bij ECCO Leather is kwaliteit erg belangrijk. Dit betekent natuurlijk dat we van je verwachten om hier aan bij te dragen als productiemedewerker. Daarom kom je in een omgeving terecht met veel uitdaging! Er is ook meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid. Je werkt in een multicultureel team met een informele werksfeer. Je kan dus leuk contact hebben met je collega's terwijl jullie werken en in de pauze!

Let op: alleen als je je persoonlijk bij onze portiersloge inschrijft, kom je in aanmerking voor de baan.

   

   

Ecco Leather neemt als pilotbedrijf deel aan het programma Open Hiring® | Een baan zonder sollicitatiegesprek.