Open Hiring interview Ilona

Dankzij Open Hiring kreeg Ilona de Jong de kans om zich te bewijzen op de werkvloer. Ze denkt nog met veel plezier terug aan de baan bij Patisserie Pater die ze kreeg zonder te solliciteren.

“Ik heb heel veel gesolliciteerd. Vaak werd ik afgewezen met de boodschap ‘je past niet in het profiel’, maar ik weet vrij zeker dat werkgevers me niet aannamen omdat ik suikerziekte heb. Daardoor is mijn weerstand minder goed en word ik sneller ziek. Dat weten ze natuurlijk.

Het is heel fijn dat dat bij Open Hiring geen rol speelt. Het gaat ook niet om diploma’s of ervaring, niet om wie je op papier bent, maar om wat je laat zien op de werkvloer. Ik ben via Open Hiring aan de slag gegaan bij Patisserie Pater en heb dat als heel fijn ervaren. Ik stond als nummer vier op de lijst en de eerste vijf werkzoekenden die zich hadden ingeschreven, konden er beginnen. Ik pakte koekjes in en werkte in een heel leuk team, met alleen maar mensen die écht wilden werken.

Toen mijn collega en ik daar gingen werken, was de werkgever blij verrast. Hij had zijn twijfels over Open Hiring, zei hij eerlijk. Vooral omdat hij niet wist wie hij binnen zou krijgen. Maar we konden ons echt bewijzen op de werkvloer en hij was heel tevreden. Nu heb ik een nieuwe baan, via het Uitzendbureau, maar als die afloopt zou ik zo weer via Open Hiring aan de slag willen gaan. Ik wil vooral lekker bezig zijn en de kans krijgen om te laten zien wat ik kan. Met Open Hiring kan dat..”

Ilona

Links in beeld: Ilona