We sturen elk kwartaal een Open Hiring®-programma-nieuwsbrief. Daarnaast stuurt Start Foundation elke maand een digitale nieuwsbrief. Wil je een gratis abonnement? Schrijf je dan hieronder in voor één of beide nieuwsbrieven. Opzeggen is altijd mogelijk.

Open Hiring®-programma nieuwsbrief

JANUARI 2020

Open Hiring begint met een open houding tegenover mensen

Afgelopen jaar werd de baan zonder sollicitatiegesprek geïntroduceerd bij negen bedrijven. Deze maand zullen nog vier bedrijven volgen. Dat is alvast een mooie start van 2020!

Open Hiring®-programma nieuwsbrief

SEPTEMBER 2019

Motie aangenomen in tweede kamer | drie nieuwe bedrijven van start

In de nieuwsbrief van september 2019 lichten we de rol toe van Life coach 'Noor den Biggelaar'. VU-onderzoeker 'Hans Bosselaar' vertelt over zijn rol binnen het Open Hiring-programma. En een blog van onderzoeker 'Fabian Dekker'. 

  

Open Hiring®-programma nieuwsbrief

JULI 2019

113 mensen op de vacaturewachtlijst bij MamaLoes, 42 bij Chain Logistics 

In de nieuwsbrief van juli 2019 is ondernemer Rob Jansen erg openhartig tegen de Volkskrant. Daarnaast een column van programmaleider Ingeborg Zwolsman. En pilotbedrijf MamaLoes in beeld. 

Open Hiring®-programma nieuwsbrief

APRIL 2019

MamaLoes heeft de Nederlandse primeur!

(Mama) Loes de Volder in de Open Hiring WhatsApp-groep: "Na een eerste woelige week sluiten we af op 69. Dit hadden we gehoopt, maar niet voorzien, volgens mij."

Open Hiring®-programma nieuwsbrief

OKTOBER 2018

'Open Hiring’ is gewoon keihard werken!'

Een halfjaar is Programmamanager Ingeborg Zwolsman nu voor Start Foundation aan de slag met het dossier ‘Open Hiring™’. "Stapje voor stapje kijken we hoe we dit concept uit de VS succesvol in Nederland kunnen invoeren."