Toggle
Contact pers

Voor pers-gerelateerde vragen kun je terecht bij onze afdeling communicatie: 

Communicatieadviseur
31/3/2022

Met Open Hiring® maak je kans op een baan zonder sollicitatiegesprek. Wil je werken en denk je de baan aan te kunnen? Dan ga je gewoon aan de slag.

21/12/2021

Met Open Hiring expliciet genoemd in het nieuwe coalitieakkoord, is demissionair staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Dennis Wiersma de aangewezen persoon om eerste rapport te ontvangen.

2/12/2019

Novon schoonmaak uit Zwolle, een schoonmaakonderneming met vier vestigingen in Noord-Nederland, gaat als eerste bedrijf in de regio nieuwe schoonmakers aannemen via het grensverleggende concept van Open Hiring. Werkzoekenden hoeven niet te solliciteren om aan een baan te komen en naar hun arbeidsverleden en cv wordt niet gevraagd. Als ze maar gemotiveerd zijn en denken het werk aan te kunnen.

4/9/2019

Open Hiring, het grensverleggend concept van Greyston (VS) dat maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation onlangs op de Nederlandse arbeidsmarkt lanceerde, zet zijn opmars in het Nederlandse bedrijfsleven voort.

22/5/2019

Eindhoven, 20 mei 2019 - Open Hiring, het grensverleggend concept van Greyston (New York) dat maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation onlangs op de Nederlandse arbeidsmarkt lanceerde, vindt verdere navolging.