Open Hiring® Midden-Brabant

Gemotiveerde medewerkers via een ‘baan zonder sollicitatiegesprek’

Midden-Brabant telt inmiddels vijf bedrijven die werven via Open Hiring, een baan zonder sollicitatiegesprek (zie hier alle bedrijven in Nederland): MamaLoes Babysjop, ECCO Leather, Groen Xtra, Hectas en CVB Ecologistics. Maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation, de organisatie die Open Hiring op de Nederlandse arbeidsmarkt heeft geïntroduceerd zoekt nog meer bedrijven die met Open Hiring aan de slag willen. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met OndernemersAkkoord Midden Brabant. Lees hier alles over in de brochure.

Wilt u meer weten over wat Open Hiring voor uw bedrijf kan betekenen? Dan nodigen wij u graag uit voor een telefonisch gesprek. Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen contact met u op!

Open Hiring Midden-Brabant

Lees deze brochure en ontdek hoe u gemotiveerde medewerkers kunt werven via ‘een baan zonder sollicitatiegesprek’. En wat het OndernemersAkkoord Midden Brabant daarin kan betekenen.

Contact

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
  012-3456789
 • Wij nemen op korte termijn telefonisch contact met u op. Heeft u een vaste vrije dag of bijv. altijd vergadering op maandagochtend? Vermeld dat dan hieronder. Ook kunt u aangeven wanneer het u, het beste schikt.

Door op verzenden te klikken gaat u automatisch akkoord met het privacy statement van Start Foundation.

   

Videopresentatie Open Hiring®

Programmamanager Ingeborg Zwolsman neemt u in deze video mee in de kansen van het grensverleggende concept van Open Hiring: een baan zonder sollicitatiegesprek. Ingeborg staat stil bij waar we nu staan met het programma, bij de ondernemers die ermee zijn gestart en wat dit concept voor uw organisatie kan betekenen.

is als maatschappelijk ontwikkelaar continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om aan een arbeidsmarkt te bouwen waarin iedereen meedoet. Open Hiring is een innovatieve methode die dat mogelijk maakt. Start Foundation en Greyston USA zijn daarom een samenwerking aangegaan om Open Hiring te vertalen naar de Nederlandse situatie.

is een samenwerkingsverband van ruim 100 ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen in Midden-Brabant. Het platform streeft naar een aantrekkelijke economische regio Midden-Brabant en maakt zich hard voor een aanpak die leidt tot meer banen voor mensen die op dit moment moeilijk aan werk komen.

is een samenwerking tussen UWV, gemeenten en SW-bedrijven in de arbeidsmarktregio Midden-Brabant. Het WSP is hét aanspreekpunt voor werkgevers. Het zet zich in voor een sterke regio, in economisch en sociaal opzicht. Het WSP helpt u graag om uw organisatie te versterken. Zo helpen we samen de regio vooruit.